Home> Nūhou> He aha kāu e nānā ai i ka wā eʻoki aiʻo Titanium

He aha kāu e nānā ai i ka wā eʻoki aiʻo Titanium

April 27, 2024
(1) Ma muli o ka model modulus liʻiliʻi liʻiliʻi o Titanium ALLO, keʻano o ka hanaʻana a me ka ikaika o ka hana hanaʻana i ka hanaʻana i ka hana hana; ʻAʻole nui loa ka ikaika o ka clamping i ka wā e hoʻokomoʻia ai ka hana hana, a hiki ke hoʻohuiʻia nā kākoʻo kōkua.
(2) Inā hoʻohanaʻiaʻo hydrogen-loaʻa i ka aila cucking e hoʻohana ai, e hōʻoleʻia a hoʻokuʻu i ka mahana kiʻekiʻe; Hiki paha iā ia ke kumu i ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe o keʻano o keʻano o ka corrosion i keʻano o nā alloys o Titanium.
(3) nā chriades i kaʻokiʻana i kaʻaila cuding i decomping a iʻole pāpāʻia i nā meaʻona i ka wā i hoʻohanaʻia ai. Pono e laweʻia nā mea hoʻoponopono palekana i ka wā e hoʻohana ai iā lākou. Ma hope o kaʻokiʻana, pono e hoʻomaʻemaʻeʻia nā māhele me nā mea hoʻomaʻemaʻe crlorine-free e wehe i nā chlorine ium alloy seam
(4) Ua pāpāʻia ia e hoʻohana i nā pono hana a me nā mea i hanaʻia e alakaʻi a iʻole zinc-e pili ana i ka hoʻopiliʻana me ka hoʻopiliʻana me ka hoʻopiliʻana o Titanium. ʻO ke lole o ke keleawe, ka lole,ʻo Cadmium a pāpā nō hoʻi kā lākou mau makemake. nā mea hana nuum
) Pono e paleʻia nā'āpana Matanium ma mua o ka paleʻana i ka palaualelo a iʻole nā ​​manamana lima,ʻaʻole paha e hana i ka crolride i ka wā e hiki mai ana.
No ke aha e koho ai iā mākou:
1. Ua paʻa mākou i ka mana kūpono e hōʻoia i ka maikaʻi o kā mākou huahana.
2. E nānā i ka hana a me ke kūʻai akuʻana o nā huahana Titanium a me Titinium huahana e hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka huahana.
3. He hale hana ikaika me nā makahiki he nui o kaʻike hana.
4. Hiki iāʻoe ke hana i nā mea āu e makemake ai e like me kāu mau pono. ʻO Inuinum Alloy Square Turet
16

Kāhea iā mā˚ou

Author:

Mr. maihematerials

Phone/WhatsApp:

15961261722

Nā Huahana Kūikawā
You may also like
Related Categories

E leka uila i kēia mea hoʻolako

Kauwehe:
Email:
Ka leka:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kāhea iā mā˚ou

Author:

Mr. maihematerials

Phone/WhatsApp:

15961261722

Nā Huahana Kūikawā
E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna